Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київрада погодила призначення заступників голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень

08 грудня 2020 року, 14:22

Київська міська рада погодила призначення кандидатур на посади заступників голови КМДА із питань здійснення самоврядних повноважень.

Так, на посаду першого заступника голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень підтримано кандидатуру Кулеби Олексія Володимировича. За це проголосували 68 депутатів.

На посаду заступника голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень погоджено кандидатуру Говорової Олени Іванівни – 71 голос депутатів міської ради.

За кандидатуру Прокопіва Володимира Володимировича на посаду заступника голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень проголосували 96 депутатів.

Також 101 голосом «за» погоджено кандидатуру Усова Костянтина Глібовича на посаду заступника голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]