Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київська міська рада та ГО «Ліга інтернів» спільно реалізують програму стажування молоді

08 грудня 2021 року, 8:56

Київська міська рада та громадська організація «Ліга інтернів» підписали Меморандум щодо співпраці в реалізації програми стажування молоді з метою їх підготовки та підвищення кваліфікації в органах місцевої влади. Від Київради Меморандум підписав заступник міського голови – секретар Київської міської ради Володимир Бондаренко, від громадської організації «Ліга інтернів» – голова правління, народний депутат України Валерій Карпунцов.

За словами Володимира Бондаренка, Київська міська рада однією зі своїх основних стратегічних цілей завжди вважала відкритість та сприяння залученню активних громадян, зокрема, й молоді, до процесу прийняття рішень. Саме тому було вирішено запровадити програму стажування для молодих киян та киянок у співпраці з громадською організацією «Ліга інтернів».

«Наразі саме молодь стає активним агентом змін та долучається до впровадження потужних інструментів громадської участі – петицій, проєктів громадського бюджету, місцевих ініціатив та інших форм прямої демократії. Я впевнений, що співпраця з громадською організацією надасть нам можливість знайти молодих, активних людей, які будуть втілювати зміни на благо столиці», – зазначив Володимир Бондаренко.

Він додав, що програма складатиметься з розвитку лідерства, стажування молоді у структурних підрозділах секретаріату Київської міської ради, відвідування навчальних та освітніх курсів, лекцій, тренінгів, проведення зустрічей з політичними, громадськими діячами місцевого та всеукраїнського рівнів, а також культурного дозвілля у вигляді відвідування та організації екскурсій, мистецьких, концертних, спортивних благодійних подій тощо.

Довідково. Громадська організація «Ліга інтернів» заснована у травні 2009 року як об’єднання випускників Програми стажування у Верховній Раді України та центральних органах виконавчої влади.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]