Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київські психологи та координатори ліній психологічної підтримки проходять навчання у Відні

11 березня 2024 року, 16:28

Перша із трьох груп фахівців перебуває з візитом у Психосоціальній службі Відня в межах співпраці між Києвом та Віднем. Про це повідомила заступниця голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень Марина Хонда.

«Як ми і домовилися з нашими партнерами, розпочалася підготовка наших спеціалістів-психологів. Перша група перебуватиме з візитом 12 днів. Психологів та координаторів ліній психологічної підтримки навчатимуть нових технік самодопомоги, групової терапії, екстреного та специфічного психологічного втручання. Фахівці відвідають заклади, які надають специфічне лікування: пацієнтам з емоційно нестабільним розладом особистості, з додатковими психічними чи фізичними захворюваннями, людям, які страждають від залежності. Дякуємо нашим партнерам за цю можливість. Отриманими знаннями наші фахівці поділяться зі своїми колегами, щоб надавати допомогу ще якісніше», – зазначила Марина Хонда.

У складі першої групи 5 спеціалістів комунальних установ, що надають психологічні послуги киянам. Навчання для них триватиме з 11 до 22 березня 2024 року.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]