Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київський зоопарк буде відповідати найсучаснішим європейським стандартам

24 квітня 2020 року, 17:00

Київський зоопарк відбудовується за кращими європейськими стандартами, використовуючи досвід Швейцарії та Німеччини. Про це в ефірі телеканалу «Київ» заявив заступник голови КМДА Валентин Мондриївський.

«Перед виконавцями проекту оновленого Київського зоопарку було поставлено три першочергові задачі. Насамперед він мав стати комфортним і для відвідувачів, і для тварин. Ми мали створити такі умови, щоб усі почували себе затишно. І нам це вдалося. Також важливо було дати зоопарку новий функціонал, а саме: побудувати справжню парковку, поставити сучасні зручні вбиральні, зробити територію доступною для батьків із дитячими колясками та інших маломобільних відвідувачів.  Треба бути сучасними, пристосовуватись до нових вимог. І, звісно, перетворити зоопарк на привабливе місце. Новітні технології, які використовують в Швейцарії та Німеччині, дають змогу подібним паркам бути не тільки зоною відпочинку, а й модерновими яскравими селфі-зонами, що є трендом у всьому світі», – заявив Валентин Мондриївський.

Також отримають друге життя відомі багатьом киянам скульптури, які прикрашали старий вхід до зоопарку. Вони займуть почесне місце всередині парку і будуть ще довгі роки багатьом нагадувати про дитинство.

Як запевнив заступник голови КМДА, зоопарк готується до сезону і одразу після зняття карантинних обмежень буде готовий здивувати киян та гостей столиці.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]