Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Комунальні підприємства з захисту тварин Києва та Борисполя підписали меморандум про співпрацю 

21 жовтня 2020 року, 10:24

КП «Київська міська лікарня ветеринарної медицини» та бориспільський «Центр стерилізації та адопції тварин» 20 жовтня підписали меморандум про співпрацю. Згідно з меморандумом, сторони проводитимуть спільні заходи, зокрема просвітницькі, обмінюватимуться досвідом та напрацюваннями в сфері адопції тварин, відлову та стерилізації. Про це повідомила в. о. директорки столичного комунального підприємства Наталя Мазур.

«До нас часто звертаються за допомогою волонтери з міст-супутників. Поява там своїх центрів адопції та стерилізації, на мою думку, дозволить покращити ситуацію з безпритульними тваринами як в області, так і в Києві. Адже тварини можуть мігрувати в сусідні міста, і якщо ми матимемо спільну систему координат з колегами з області, то більш оперативно і якісно зможемо допомагати тваринам», – зазначила Наталя Мазур.

Довідково.

Бориспільський «Центр адопції та стерилізації» розрахований на 146 тварин, він працює як з собаками, так і з котами. До обов’язків нещодавно створеного «Центру стерилізації та адопції тварин» увійде контроль за популяцією безпритульних тварин гуманними методами, відлов та стерилізація «чотирилапих безхатьків», їх прилаштування в родини. Установа також надаватиме ветеринарні послуги населенню.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]