Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Максим Бахматов повідомив про завершення першого етапу роботи Офісу Трансформації та призупинення своєї діяльності у КМДА

17 липня 2020 року, 16:05

Радник Київського міського голови Максим Бахматов повідомив про завершення першого етапу роботи Офісу Трансформації та про призупинення своєї діяльності у Київській міській державній адміністрації на час передвиборчої кампанії. Причина: бажання зберегти політичну незаангажованість як Офісу Трансформації, так і власну. Про це повідомили у прес-службі Офісу Трансформації.

«Офіс Трансформації ми створили на громадських засадах як дієву антикризову структуру допомоги киянам, активістам у вирішенні глобальних проблем столиці. Про те, що проект вдався, свідчать реальні результати. І те, що це був проект незалежний політично, реалізований за підтримки громади і мера Віталія Кличка, – факт. І хотілося б зберегти цю незалежність та дієвість», – сказав Максим Бахматов.

Він підкреслює, що Офіс Трансформації наразі перетвориться в аналітичний центр, Think Tank, що фіксуватиме цифри, аналітику та продовжуватиме розпочаті ініціативи.

«Ми з командою настільки заглибилися в масштабні важливі проекти для Києва, що просто сказати «все, кінець» – не на часі й не є правильним. Навпаки, щоденні виклики та перемоги дають сили йти далі. Є бачення розвитку міста на найближчі 20 років, і ми готові максимально його втілити за підтримки громади та міської влади. Це активна громадська позиція кожного свідомого киянина», – заявив Максим Бахматов і додав, що після виборів готовий повернутися до роботи в рамках реалізації проектів Офісу Трансформації в КМДА.

Максим Бахматов подякував Віталію Кличку за можливість долучитися до розвитку столиці, а громаді, експертам – за допомогу та підтримку.

Мер Києва Віталій Кличко також подякував Максиму Бахматову та команді за роботу на громадських засадах на благо міста та киян і вручив раднику нагрудний знак «Знак Пошани».

«Не прощаємося, а беремо паузу на час виборчої кампанії. Будемо раді продовжувати співпрацю та спільну реалізацію потрібних для міста проектів», – зазначив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]