Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Матеріали проєкту нового Генерального плану міста Києва оприлюднено на сайті КО «Київгенплан»

17 березня 2020 року, 17:42

Комунальна організація «Київгенлан» повідомляє, що на сьогодні робота з розробки проєкту нового Генерального плану міста Києва завершена.

Матеріали проєкту нового Генплану розміщено для ознайомлення на сайті розробника – КО «Київгенплан» за посиланням: http://kyivgenplan.grad.gov.ua/generalnyj-plan/.

Кияни матимуть змогу ретельно вивчити матеріали проєкту і надати свої зауваження і пропозиції на електронну адресу: [email protected] а також на поштову адресу: 01001, м. Київ, вул. Хрещатик, 32.

«Ми були готові розпочати громадські слухання та обговорення проєкту згідно з ухваленими Київською міською державною адміністрацією планами – з 20 березня 2020 року. Проте через ситуацію, що склалася у зв’язку із можливим розповсюдженням коронавірусу в Києві та Україні, а також введенням обмежувальних заходів, покликаних убезпечити мешканців, ми не маємо можливості проводити масові заходи у цей період. Одразу після завершення обмежувальних заходів у столиці ми, відповідно до законодавства, проведемо повноцінні громадські слухання із залученням найширших верств мешканців столиці», – підсумував Сергій Броневицький.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]