Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Місто завжди готове до співпраці з соціально відповідальним бізнесом та громадськими організаціями – Марина Хонда

04 червня 2021 року, 14:51

Київ завжди готовий до співпраці з соціально відповідальним бізнесом і громадськими організаціями та підтримує важливі ініціативи, які спрямовані на покращення життя в місті. Таку думку висловила заступниця голови КМДА Марина Хонда під час участі у Форумі добрих справ.

«Коли почалася пандемія, усі опинилися у складному становищі. Влада не до кінця розуміла, як потрібно правильно діяти в такій ситуації. Країна опинилася в локдауні, багато підприємств призупинили або припинили роботу. Але найбільшим викликом стало для нас те, що тисячі людей із так званої групи ризику опинилися зачиненими в своїх квартирах. Багато хто втратив роботу і залишився без коштів. У цей час на допомогу прийшов соціально відповідальний бізнес та громадські організації, які запропонували допомогу. Тоді ми створили Єдиний координаційний центр і спільними зусиллями забезпечили понад 70 тисяч родин наборами першої необхідності. Таким чином, ми зуміли розірвати ланцюг зараження та зменшити кількість захворювань», – зазначила Марина Хонда.

Вона також додала, що окрім представників бізнесу, місто співпрацює і з міжнародними організаціями, які реалізовують важливі ініціативи. Зокрема, з Фондом народонаселення ведеться спільна робота із розбудови системи протидії та запобігання домашньому та гендерно зумовленому насильству. 

Крім того, Марина Хонда висловила подяку організаціям «Червоний хрест» та «Спілка самаритян України», які на постійній основі допомагають соціально незахищеним верствам населення.

Також вона відзначила Міжнародний благодійний фонд «У колі друзів», які створили малий груповий будинок та взяли на виховання 8 дітей з інвалідністю. Цьому закладу місто приділяє усю необхідну увагу.

Форум добрих справ

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]