Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Минулого тижня столичним метро скористалися 4,8 мільйона пасажирів, із яких 960 тисяч  – пільговики

12 грудня 2023 року, 16:08

Минулого тижня столичним метро скористалися 4,8 мільйона пасажирів, із яких 960 тисяч – пільговики. Про це інформує КП «Київський метрополітен».

Як повідомляють у підприємстві, на станції «Либідська» достроково завершено почерговий капітальний ремонт ескалаторів. Нагадаємо, що планові капітальні ремонти ескалаторів проходять раз на 10-12 років. Під час цих робіт повністю перебирається механізм і змінюються зношені запчастини. Водночас на станції «Палац спорту» триває почерговий капітальний ремонт ескалаторів.

Нагадаємо, що з 8 грудня у зв’язку з необхідністю відновлювальних робіт на синій лінії між станціями «Деміївська»-«Либідська» було призупинено перевезення пасажирів між станціями «Теремки»-«Деміївська». Рух поїздів наразі здійснюється між станціями «Героїв Дніпра» – «Либідська». Усі станції Київського метрополітену, зокрема і зачинені – «Теремки», «Іподром», «Виставковий центр», «Васильківська», «Голосіївська», «Деміївська» – без жодних змін працюють як укриття з виконанням передбачених функцій і забезпечують захист населення в разі оголошення повітряних тривог.

Ділянку метро, що зачинена, дублюють маршрути наземного транспорту, зокрема автобусний маршрут № 2-М і тролейбусний маршрут № 43-К.

Інтервали руху поїздів у години пік у будні дні наразі становлять 02:30-03:00 хвилини, у міжпікові – 05:00-05:30 хвилин. У вихідні дні інтервал між поїздами вдень – 6-7 хвилин.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]