Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На балансовій мережі КК «Київавтодор» під час потужної зливи підтоплень не зафіксовано

18 травня 2021 року, 17:49

На балансовій мережі КК «Київавтодор» під час потужної зливи підтоплень не зафіксовано. У деяких місцях були незначні короткочасні застої води, які оперативно ліквідували. Про це інформує комунальна корпорація.

На вул. Іллінській, 8 сталось вимивання основи дороги після перекладки каналізації. Замовник робіт – ПрАТ АК «Київводоканал», яке має і відновити покриття.

На Глибочицькому проїзді сталось обсипання ґрунту й падіння підпірної стінки. Працівники КП ШЕУ Шевченківського району огородили місце й забезпечили вільний прохід тротуаром. Підпірна стінка не перебуває на балансі КП ШЕУ Шевченківського району. Тож, відновлювати її має балансоутримувач. 

Як запевнили у КК «Київавтодор», дорожня служба столиці готова до негоди. У місцях можливих підтоплень чергує техніка. Також заздалегідь очищають зливостоки.

У разі виявлення місць підтоплень необхідно звертатися до цілодобової диспетчерської КК «Київавтодор» за тел.: 284-74-19.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]