Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На базі кінотеатру «Факел» створять багатофункціональний комунальний заклад культури

13 липня 2023 року, 19:35

У Дарницькому районі на базі кінотеатру «Факел» створять багатофункціональний комунальний заклад культури. Кінотеатр розташований на проспекті Миколи Бажана, 3-А. Таке рішення було прийнято сьогодні, 13 липня, на пленарному засіданні Київської міської ради 70 депутатами.

Як зазначив депутат Київради Микола Конопелько, необхідно створити простір, який підійде для проведення різного формату мистецьких, освітніх та іншого роду публічних заходів у Дарницькому районі.

«Наразі постає питання забезпечення ефективного використання будівлі кінотеатру. У планах на базі приміщення передбачено створити багатофункціональний комунальний заклад культури. Це забезпечить роботу нових творчих секцій, а саме студії акторської майстерності, студії відеозйомки та вокальної студії. Крім цього, заплановано відновити кінопокази. Важливо створити простір, де діти та дорослі зможуть навчатись, працювати, відпочивати та й загалом проводити свій час», – розповів Микола Конопелько.

Він додав, що рішення передбачає передачу будівлі кінотеатру «Факел» до сфери управління Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]