Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На площі Льва Толстого та біля Південного залізничного вокзалу встановлять делінеатори – Микола Поворозник

06 березня 2019 року, 12:52

Найближчим часом співробітники КП «Центр організації дорожнього руху» на площі Льва Толстого та біля Південного вокзалу для унеможливлення стихійного паркування здійснять встановлення дорожніх віх – делінеаторів. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

«На площі Льва Толстого дорожніми віхами будуть огороджені напрямні острівці, на яких зараз паркуються окремі водії – явні порушники правил дорожнього руху. Через недотримання ними правил, на площі обмежено видимість, що призводить до підвищення аварійності. Аналогічні заходи вже запроваджені на площі Перемоги та на Бессарабській площі та отримали схвальні відгуки від учасників руху», – зазначив Микола Поворозник.

Він додав, що завдяки таким заходам у місті підвищується безпека усіх учасників дорожнього руху.

«Що ж стосується Південного вокзалу, то на вулиці Ползунова буде відокремлено ліву смугу руху, що унеможливить паркування та забезпечить безперешкодний транзитний рух, який наразі ускладнюється через стихійне паркування», – розповів Микола Поворозник та додав, що схожі заходи було запроваджено на вулицях Покровській та Хорива, і їхні результати – позитивні.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]