Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На станції метро «Золоті ворота» відкрилась виставка «Прикордонники і прикордонниці: сім’я і війна»

23 серпня 2023 року, 13:25

На станції метро «Золоті ворота» відкрилась виставка «Прикордонники і прикордонниці: сім’я і війна», яку організувала Державна прикордонна служба України. Про це повідомляє КП «Київський метрополітен».

На постерах описані 20 історій військовослужбовців, які з перших днів повномасштабного вторгнення стали на захист нашої Батьківщини. Саме прикордонники першими зустріли ворога 24 лютого 2022 року. Кожна історія – про біль втрат і водночас віру в нашу перемогу, про любов до сім’ї, плани на майбутнє.

Основна мета виставки – привернути увагу суспільства до сміливості та хоробрості військовослужбовців, а також зруйнувати гендерні стереотипи щодо ролі жінки й чоловіка у вихованні дітей і захисті Батьківщини.

Проєкт вже презентували у Хмельницькому, Чернівцях, Черкасах, Одесі. Нині фотовиставка розміщується у вестибюлі станції метро «Золоті ворота» та триватиме до 4 вересня цього року.

Більше інформації про проєкт за посиланням: https://wicc.net.ua/post/fotovystavka-prykordonnyky-i-prykordonnytci-viyna-i-sim-ya.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]