Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На вул. Полярній коштом інвестора облаштують спортивно-рекреаційну зону

18 липня 2023 року, 11:51

На вул. Полярній в Оболонському районі столиці коштом інвестора облаштують спортивно-рекреаційну зону. Відповідно до розпорядження № 605 від 12 липня 2023 року, інвестора оберуть шляхом проведення інвестиційного конкурсу. Про це повідомляє Департамент економіки та інвестицій КМДА.

Згідно із проєктом, на вул. Полярній попередньо облаштують дитячий та спортивний майданчики, встановлять альтанки і тимчасові споруди, які будуть використовуватися для утримання та експлуатації об’єкта інвестування, а також здійснять благоустрій прилеглої території.

Жодного капітального будівництва проєктом не передбачено. Йдеться лише про встановлення збірно-розбірних конструкцій без облаштування фундаментів. Інвестор – переможець конкурсу – має забезпечити технічну можливість демонтажу всіх складових частин об’єкта інвестування без завдання шкоди території та природним об’єктам.

Замовником реалізації проєкту визначено КП «Плесо». Підготовку передінвестиційних робіт у частині розробки основних техніко-економічних показників та можливих передпроєктних пропозицій здійснюватиме КП «Київське інвестиційне агентство». А Департамент економіки та інвестицій розроблятиме умови конкурсу.

Постійно діючій комісії із залучення інвесторів до фінансування будівництва, реконструкції та реставрації об’єктів міської інфраструктури доручили провести конкурс із залучення інвестора.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]