Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Олександр Густєлєв: Чотири шляхопроводи на вулиці Богатирській отримали декоративну підсвітку

29 грудня 2020 року, 11:33

Капітально відремонтовані шляхопроводи на перетині вул. Богатирської та просп. Степана Бандери і вул. Богатирської та просп. Оболонського отримали повнокольорову систему підсвітки із понад 500 LED-світильників. Про це повідомив заступник голови КМДА Олександр Густєлєв.

«Підсвітка встановлена на прогонових будовах та опорах чотирьох шляхопроводів. Програмне забезпечення системи підсвітки дозволяє виконувати найрізноманітніші кольорові комбінації. А вся вона під’єднана до автоматизованої системи керування зовнішнім освітленням столиці», – зазначив заступник голови КМДА.

Олександр Густєлєв нагадав, що восени були завершені роботи з капітального ремонту цих шляхопроводів. Це був перший масштабний ремонт із моменту побудови шляхопроводів у 1987 році, і вони були практично наново перебудовані – від монолітної плити автопроїздів та гідроізоляції до нового асфальтового покриття та системи зовнішнього освітлення.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]