Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Олександр Густєлєв: «Для мінімізації поширення інфекції у столиці проводиться механізоване миття доріг, мостів та шляхопроводів» (+фото)

20 березня 2020 року, 13:14

Комунальні підприємства, що входять до складу КК «Київавтодор», у посиленому режимi здійснюють миття доріг i штучних споруд, у тому числі із застосуванням миючих засобів. Про це повідомив заступник голови КМДА Олександр Густєлєв.

Такi роботи проводяться як удень, так i на світанку, коли більшість киян відпочивають. I це ще один крок для мінімізації розповсюдження вірусної інфекції у столиці.

«Крім того, столичні дорожники продовжують санітарну обробку i  дезінфекцію підземних пішохідних переходів, зупинок громадського транспорту та посадкових майданчиків, – зазначив заступник голови КМДА Олександр Густєлєв. – Проводиться обов’язкова дезінфекція поручнів, перил, лавок. Такi роботи, як i миття доріг, проводяться у цілодобовому режимi».

Зазначимо, що обробка штучних споруд, підземних пішохідних переходів, зупинок громадського транспорту тощо здійснюється розчином хлоргексидин, який виробляє ПрАТ «АК  «Киïвводоканал». Розчин є сертифікованим i повністю безпечним для людей.

Механізоване миття доріг, мостів та шляхопроводів у рамках протиепідемічних заходів

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]