Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Олександр Густєлєв: До кінця року сучасне LED освітлення встановлять ще на 17 столичних вулицях і проспектах

13 жовтня 2020 року, 9:56

До кінця року на 17 вулицях Києва встановлять більше 400 енергозберігаючих LED-світильників та замінять понад 300 опор зовнішнього освітлення. Про це повідомив заступник голови КМДА Олександр Густєлєв.

«Із початку року ртутні та натрієві світильники замінили на сучасні на 23 проспектах, вулицях, парках і скверах. До кінця року встановимо нове освітлення ще на 17 об’єктах», – повідомив Олександр Густєлєв.

За словами заступника голови КМДА, модернізація освітлення столиці зменшить витрати бюджетних коштів на споживання електроенергії, а також створить безпечні та комфортні умови для киян і гостей столиці.

Зокрема, до кінця року LED освітлення встановлять на вулицях Паньківській, Промисловій, Комишанській, Кулібіна, Литвиненко-Вольгемут, Петра Курінного, Олександра Кошиця, Олександра Мишуги, Соломії Крушельницької, Причальній, Академіка Каблукова, Краснопільській, Галицькій, Митрофана Довнар-Запольського, просп. Науки, 24, проїзді Саперно-Слобідському, у провулку Приладному.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]