Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Після перемоги громадські та волонтерські організації будуть затребувані як надавачі соціальних послуг – Марина Хонда (+фото)

08 грудня 2022 року, 16:37

У столиці відбувся ІІ Київський форум волонтерів, який об’єднав найактивніші організації та рухи, що з перших днів вторгнення і до сьогодні допомагають фронту, вимушеним переселенцям та постраждалим від війни. Участь у форумі також взяла заступниця голови КМДА Марина Хонда.

Зокрема, вона підкреслила важливість реабілітації військових після перемоги і залученість до цих процесів волонтерів та громадських організацій.

«Український волонтерський рух набув неймовірних масштабів та охопив практично усі сфери життя. І все більше людей розуміють необхідність реабілітації наших ветеранів. І дуже важливо, що до цих процесів починають долучатися громадські та волонтерські організації. Тому хочу сказати їм: реєструйтеся як надавачі соціальних послуг. Ваша робота буде дуже затребувана після нашої перемоги, а така реєстрація дозволить ефективніше та швидше співпрацювати з органами влади», – зазначила Марина Хонда.

Під час форуму заступниця голови КМДА також вручила Подяки Київського міського голови найактивнішим волонтерам та подякувала усім волонтерам, хто з перших днів вторгнення і до сьогодні продовжує робити усе можливе заради перемоги.

Другий Київський форум волонтерів, який об’єднав найактивніші організації та рухи

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]