Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Працівникам торгівлі вручили Почесні грамоти та Подяки Київського міського голови з нагоди професійного свята (+фото)

28 липня 2023 року, 15:16

Напередодні Дня працівників торгівлі заступник міського голови – секретар Київської міської ради Володимир Бондаренко разом з директором Департаменту промисловості та розвитку підприємництва КМДА Володимиром Костіковим привітали столичних працівників торгівлі із професійним святом, а також вручили Почесні грамоти та Подяки Київського міського голови.

Володимир Бондаренко висловив слова вдячності підприємцям, які з початку повномасштабного вторгнення допомагали відвернути гуманітарну кризу у столиці.

«Підприємці з початку повномасштабного вторгнення допомогли відвернути гуманітарну кризу у столиці. Сьогодні спільними зусиллями ми маємо давати підприємцям нові можливості для розвитку, оскільки вони беруть активну участь у житті міста та платять податки, які йдуть на розвиток столиці. Навіть в умовах війни підприємці спрямовують свої зусилля на зміцнення економічного потенціалу Києва. Ми зі свого боку, як місцева влада, і надалі будемо робити все від нас залежне для створення комфортних умов ведення бізнесу в місті», – наголосив Володимир Бондаренко.

Володимир Костіков подякував колективам за самовіддану працю в нелегких умовах воєнного стану.

«У сфері торгівлі міста працює понад 120 000 людей, функціонує більше 7 000 об’єктів торгівлі, 4 800 закладів громадського харчування, 71 ринкове підприємство. Із нагоди професійного свята щиро дякую всім працівникам сфери торгівлі за самовіддану працю, терпіння та наполегливість. Попри всі складнощі, ви продовжуєте виконувати свою роботу, підтримуючи економіку та задовольняючи повсякденні потреби киян і гостей столиці», – зауважив директор Департаменту промисловості та розвитку підприємництва.

Мережі магазинів «АТБ», «НОВУС», «ВАРУС», «МЕТРО», «АШАН», «ФОРА», «СІЛЬПО», «ЕКО-МАРКЕТ» та багато інших не припиняли своєї роботи навіть у складних умовах воєнного стану, продовжували забезпечувати мешканців міста необхідними товарами. Під час екстрених і планових вимкнень електроенергії через ворожі обстріли суб’єкти господарювання підлаштовували свою діяльність та закупали генератори, щоб забезпечити безперебійну роботу підприємств.

Володимир Костіков наголосив, що більшість українських торговельних мереж створюють так звані гуманітарні штаби, аби допомагати вимушеним переселенцям та людям, які залишились у гарячих точках. І саме торговельна галузь є основою економічного розвитку столиці.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]