Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Привітання Віталія Кличка з Днем підприємця

02 вересня 2016 року, 13:19

Шановні підприємці!


Вже традиційно у першу неділю вересня столиця відсвяткує ваше професійне свято – День підприємця.

Запровадження цього свята на державному рівні – це визнання тієї ролі, яку відіграють у розвитку української економіки підприємництво і приватна ініціатива. Сьогодні, незважаючи на військову агресію та важкі часи, ми маємо всі підстави говорити про тенденцію до стабілізації національної економіки. І головною рушійною силою її відродження є розвиток підприємництва.

Розвиток цього, безумовно, важливого сектору означає збільшення надходжень до державної скарбниці, що дозволяє вирішувати ряд найактуальніших соціально-економічних проблем, передбачає зміцнення економіки держави та добробуту громадян.

Щиро вітаю і бажаю Вам подальших успіхів у підприємницькій діяльності, її розвитку на благо і процвітання незалежної України. Нехай кожна започаткована Вами справа буде вдалою і успішною. Щастя, миру, здоров’я, благополуччя Вам і Вашим родинам!

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]