Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Протягом вересня у Києві демонтовано близько 130 незаконних комерційних тимчасових споруд

06 жовтня 2016 року, 10:44

У вересні демонтажні групи комунального підприємства «Київблагоустрій» та субпідрядних організацій прибрали зі столичних вулиць 86 незаконних комерційних тимчасових споруд (ТС). Про це інформують у комунальному підприємстві.

За даними КП «Київблагоустрій», ще 41 тимчасову споруду було демонтовано власниками МАФів, які під час інспекторських перевірок визнали нелегальний статус самовільно встановлених споруд, та районними держадміністраціями столиці.

За інформацією відділу контролю демонтажних робіт КП «Київблагоустрій», найбільшими з прибраних протягом вересня незаконних тимчасових конструкцій, зокрема, виявились: автомийка на Оболонському проспекті, 1, капітальна огорожа на вулиці Львівській, 18-Б та великий павільйон на проспекті Науки, 68.

До вересневої демонтажної статистики також зараховано низку самовільно встановлених літніх майданчиків, декілька автівок з продажу фастфуду і кави, незаконні огорожі та прибудови тощо.

У цілому від початку року (протягом січня-вересня) комунальним підприємством, його субпідрядниками, районними адміністраціями та деякими власниками МАФів, які виконали вимоги приписів та самостійно вивезли ТС, у столиці демонтовано близько 1480 незаконних комерційних тимчасових споруд.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]