Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Проєкт Генплану передбачає зведення кількох автовокзалів на виїздах із Києва

15 червня 2020 року, 14:38

Розробники проєкту Генерального плану Києва передбачили відкриття двох сучасних автовокзалів: у районі житлового масиву «Теремки» (південний і західний напрямки) та в районі Харківської площі (північний, східний і південно-східний напрямки). Про це повідомили в комунальній організації «Київгенплан».

Таке рішення прийняте для покращення обслуговування пасажирів і перевізників міжміського автобусного сполучення, а також, що дуже важливо в умовах перевантаженого міського  трафіку, щоб виключити рух міжміських автобусів вулицями міста.

Крім того, намічено будівництво ще трьох нових автостанцій – «Новобіличі», «Троєщина» та «Лісництво», а також реконструкція двох існуючих автостанцій: «Дарниця» і «Полісся». Водночас передбачається припинення експлуатації Центрального автовокзалу, автостанцій «Поділ», «Південна» та «Дачна».

Матеріали проєкту нового Генплану розміщено для ознайомлення на сайті розробника (КО «Київгенплан») за посиланням: http://kyivgenplan.grad.gov.ua/.

Кияни мають змогу ще до громадських слухань, які відбудуться після закінчення обмежувальних заходів, ретельно вивчити матеріали проєкту і надати свої зауваження і пропозиції на електронну адресу: [email protected].

А також на поштову адресу: 01001, м. Київ, вул. Хрещатик, 32.

Тривають й роботи з перевірки функціонального призначення територій і підтвердження можливості розміщення об’єктів та комплексів (детально за посиланням: http://kyivgenplan.grad.gov.ua/vidy-deyatelnosti/razrabotka-generalnogo-plana/.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]