Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Родини киян, діти яких втратили особисті речі внаслідок пожежі у відпочинковому комплексі «Сонячні Карпати», отримають матеріальну допомогу

09 листопада 2023 року, 11:31

Родини киян, діти яких втратили особисті речі внаслідок пожежі у відпочинковому комплексі «Сонячні Карпати» у вересні цього року, отримають матеріальну допомогу. За відповідне рішення проголосували 72 депутати.

Як зазначила депутатка Київської міської ради Олеся Зубрицька, у вересні цього року у відпочинковому комплексі на Івано-Франківщині сталася пожежа, внаслідок якої всі особисті речі дітей, які приїхали на відпочинок, були знищені вогнем.

«У той період в оздоровчій поїздці перебували 148 дітей із Києва. На щастя, жодна дитина фізично не постраждала, проте згоріли всі їхні речі, зокрема одяг, взуття, електронні технічні засоби комунікації, документи. Сьогодні депутатський корпус прийняв рішення підтримати родини дітей та надати їм одноразову адресну матеріальну допомогу в розмірі 10 000 грн. Тим паче, що більшість дітей, які отримали путівки, це діти, родини яких належать до пільгових категорій», – розповіла Олеся Зубрицька.

Депутатка додала, що міська влада завжди готова підтримати  мешканців територіальної громади, які потребують допомоги.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]