Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Столичні дорожники готові до погіршення погодних умов

20 листопада 2020 року, 9:36

Упродовж 20 листопада синоптики прогнозують дощ із переходом у мокрий  сніг. У зв’язку із цим комунальна корпорація «Київавтодор» повідомляє, що готова до погіршення погодних умов.

Зокрема, на сьогодні метеорологи прогнозують вологу погоду. Триватимуть опади до ночі. За необхідності, щоб не допустити ожеледиці, дорожники оброблятимуть дороги і тротуари посипальними матеріалами. Працюють у цілодобовому режимі.

Нагадаємо, що для прибирання вулиць і об’єктів готові 544 одиниці спецтехніки підприємства. Посилено контролюють потенційно небезпечні ділянки вулично-дорожньої мережі – мости, підйоми, спуски, вулиці, якими курсує громадський транспорт, та дороги з бруківки. А з початку листопада столичні дорожники цілодобово чергують на випадок погіршення погодних умов.

КК «Київавтодор» закликаємо водіїв бути обачними на дорогах.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]