Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Столиця долучилась до Всесвітнього дня прибирання: понад 3 000 куб. м сміття зібрали за один день (+фото)

18 вересня 2023 року, 14:04

У суботу, 16 вересня, у межах міжнародної акції до Всесвітнього дня прибирання «World Cleanup Day» відбулось прибирання столиці. Лише за один день спільними зусиллями в місті зібрали та вивезли 3 002 куб. м сміття з 60 локацій. Про це повідомив директор Департаменту територіального контролю міста Києва Михайло Буділов.

Загалом, за його словами, на толоку вийшли понад 2 700 людей, а комунальні підприємства задіяли 96 одиниць техніки. 

«Дякую «Let's do it, Ukraine» за ініціативу. І велика подяка всім, хто долучився до прибирання в цей день. Заради чистого міста об’єдналися представники міської влади, комерційних та некомерційних організацій, інфлюенсери та всі небайдужі громадяни. Подібні заходи надзвичайно важливі для нашого екологічного майбутнього, оскільки вони формують культуру чистоти, правильного поводження з відходами та дбайливого ставлення до навколишнього середовища. Цей день об’єднав українців у всьому світі, адже навіть ті, хто перебуває за кордоном, долучились до цієї акції», – зазначив Михайло Буділов.

Він також додав, що прибирання проводили з дотриманням усіх правил безпеки та норм воєнного стану. Представники Червоного Хреста проводили майстер-класи з надання домедичної допомоги людям і тваринам, а також надавали інформацію про правила мінної безпеки.

World Cleanup Day у Києві

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]