Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

«Центр комунального сервісу» пропонує киянам скористатися механізмом розстрочки боргів за житлово-комунальні послуги

16 лютого 2023 року, 12:27

Комунальний концерн «Центр комунального сервісу» пропонує киянам скористатися механізмом розстрочки боргів за житлово-комунальні послуги.  

У ЦКС зазначають: кияни, які з певних причин мають борг із постачання теплової енергії та гарячої води; централізованого водопостачання та водовідведення; утримання будинку, споруд та прибудинкових територій чи вивезення побутових відходів – можуть скористатися механізмом розстрочки (реструктуризації) уклавши договір у будь-якому сервісному центрі за попереднім записом та дистанційно.

Механізм поетапної оплати боргу дозволить знизити фінансове навантаження на родинний бюджет та рівномірно розподілити виплати для погашення боргу. Про це повідомляє комунальний концерн «Центр комунального сервісу».

Щоб укласти договорів реструктуризації, необхідно подати заяву, оригінали та копії таких документів:

  • паспорт (або ID-картку та витяг із Єдиного державного демографічного реєстру);
  • картку платника податків PHOKПП (IПH) (не надається власником ID-картки);
  • документ, що підтверджує право власності житловим приміщенням/квартирою та витяг із Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності;
  • довіреність представника та його паспорт (якщо договір укладатиме представник власника).

Оформити дистанційно можна за допомогою:

Перед підписанням договору споживачам буде проведено актуалізацію, звіряння суми заборгованості, платежів, показань лічильників та зроблено коригування (за наявності підстав), узгоджено період розстрочення та розмір щомісячного обов’язкового платежу.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]