Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Деснянському районі відкрили новий майданчик для вигулу собак

21 грудня 2021 року, 17:04

У парку на Троєщині відкрили спеціальний майданчик для вигулу та дресирування собак. Простір для тварин розташований на території третьої черги парку зі сторони просп. Романа Шухевича. Площа майданчика – близько 280 кв. м, на території облаштовано зоокомплекс для прибирання за тваринами та обладнання для тренування собак. Про це повідомили у КП «Київська міська лікарня ветеринарної медицини».

«Окремі майданчики для вигулу тварин – це не лише зручно, а й важливо з точки зору благоустрою, адже вони обладнані собачими вбиральнями. Крім того, окремий простір для вигулу тварин виконує соціальну функцію. За рахунок відокремленої території тварини та відвідувачі парку не заважають один одному. Тож ризик виникнення конфліктних ситуацій через вигул собак значно зменшується», – зазначила в. о. директорки комунального підприємства Наталя Мазур.

Вона зазначила, що це вже другий простір для вигулу тварин, облаштований на території цього парку. Проєкт реалізовано спільними зусиллями КП «Київська міська лікарня ветеринарної медицини», КО «Київзеленбуд» та КП УЗН Деснянського району.

Як раніше повідомляв Олексій Кулеба, у Києві будують сучасний Центр захисту тварин.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]