Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У двох громадян Китаю, що сьогодні прибули до «Борисполя», не підтвердилося захворювання на коронавірус – Микола Поворозник

11 березня 2020 року, 22:09

У двох громадян Китаю, що сьогодні прибули до Борисполя, не підтвердилося захворювання на коронавірус. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник на своїй сторінці у Facebook.

«Захворювання на коронавірус у двох громадян Китаю, що прибули сьогодні до аеропорту «Бориспіль», не підтвердилося. У жінки, що прилетіла з чоловіком,  була  підвищена температура тіла. Після обстеження епідеміологами санітарно-карантинного пункту аеропорту їх, згідно з процедурою, доправили до Олександрівської клінічної лікарні столиці. На момент госпіталізації у обох не виявили жодних симптомів захворювання. Медики зробили тест на виявлення коронавірусу. Результати  тесту  і в жінки, і в чоловіка – негативні», – повідомив Микола Поворозник.

За його словами, наразі пацієнтів залишили в лікарні до завтра для проведення додаткових обстежень.

Нагадаємо, що міська влада закликає киян повідомляти про повернення з країн, де зареєстровані випадки коронавірусу, за телефоном: 15-51. Такий дзвінок дасть змогу зафіксувати потенційного носія вірусу, моніторити його стан медичним працівникам та визначити групи ризику розповсюдження вірусу.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]