Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві підбили перші підсумки роботи платформи «Безпечне небо»: за пів року на допомогу військовим зібрали 1 300 000 грн

10 серпня 2023 року, 14:12

За пів року роботи платформи «Безпечне небо» вдалося зібрати 1 300 000 грн на допомогу силам протиповітряної оборони. Про це повідомив керівник цифрової трансформації Києва і заступник голови КМДА Петро Оленич.

«За цей час ми з вами зібрали 1 300 000 гривень та придбали телекомунікаційні комплекти, ноутбуки, мережеве обладнання та апаратно-програмний комплекс для літаків-винищувачів. Донати були різні – від 1 гривні до 80 тисяч. Дякуємо вам за небайдужість!» – написав Петро Оленич.

За зібрані кошти було придбано:

  • 10 телекомунікаційних комплектів для мобільних груп протиповітряної оборони;
  • 26 ноутбуків для Повітряного командування «Центр»;
  • мережеве обладнання та апаратно-програмний комплекс для літаків-винищувачів.

Нагадуємо, фандрейзингова платформа «Безпечне небо» для допомоги силам ППО створена за підтримки Київ Цифровий. Долучитися до збору коштів для захисту неба над Києвом може кожен охочий за посиланням: https://sky.standbykyiv.digital/.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]