Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві вандали понівечили інформаційні таблички на паркувальних майданчиках (+фото)

19 липня 2021 року, 16:31

У ніч із 18 на 19 липня 24 інформаційні таблички, встановлені на паркувальних майданчиках у центрі Києва, виявили пошкодженими.  Про це повідомив начальник Управління (інспекції) з паркування Дмитро Рахматуллін.

За його словами, таблички переважно пошкоджені у тих місцях, де є нелегальні паркувальники. Знаки залиті фарбою з балончику, зеленкою або роздряпані гострим предметом.

«Саме від сьогодні на водіїв, які не сплатили за паркування, накладається штраф, двотижневий період лояльності закінчився, – зазначив Дмитро Рахматуллін. – Готівка, передана в руки самозванцям, не звільняє водіїв від обов’язку офіційної сплати за паркування. Діяльність нелегальних паркувальників більше не має сенсу, тож вони оголосили нам війну».

Дмитро Рахматуллін також зазначив, що відповідна заява до поліції буде подана, – вандали будуть знайдені й покарані.

«Це вже не просто хуліганство. Місту нанесли збитків на суму майже 15 000 грн. Таблички ми обов’язково відновимо, але це забере час та бюджетні кошти».

Нагадаємо, на офіційних паркувальних майданчиках столиці розпочато системне встановлення табличок із інформацією щодо тарифів та зручних способів безготівкової оплати паркування. Вони є частиною комплексної програми міста із витіснення з вулиць нелегальних паркувальників.

Вандали понівечили інформаційні таблички на паркувальних майданчиках

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]