Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві відбулися командно-штабні навчання, під час яких відпрацьовано дії щодо пропуску льодоходу, повені та паводків (+фото)

26 березня 2019 року, 17:59

26 березня відбулися командно-штабні навчання з органами управління та силами цивільного захисту у Дніпровському районі, під час яких відпрацьовано дії щодо пропуску льодоходу, повені та паводків. Про це повідомили в Управлінні з питань цивільного захисту КМДА.

Під час навчання перевірено готовність органів управління і сил цивільного захисту Дніпровської ланки територіальної підсистеми м. Києва щодо ліквідації наслідків підтоплення господарських об’єктів, споруд, суб’єктів господарювання району, порушення функціонування систем життєдіяльності населення.

Учасниками навчань практично відпрацьовано дії з ліквідації наслідків підтоплення на 7 навчальних майданчиках. Після проведення засідання Постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій і комісії з питань евакуації Дніпровської РДА, працівники КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва» провели роботи з відкачування води за допомогою аварійно-рятувального автомобіля та мотопомп. Працівники КП по утриманню зелених насаджень Дніпровського району м. Києва відпрацювали дії з розчищення підтоплених територій від повалених дерев та дерев’яних конструкцій. Рятувальники КАРС «Київська служба порятунку», ГУ ДСНС України у м. Києві та КП «Плесо» зняли з крижини потерпілих від повені за допомогою аероглісера. Також рятувальники ГУ ДСНС України у м. Києві провели роботи щодо відкачування води з підтопленого об’єкту.

«Такі навчання потрібні нам, аби бути готовими до будь-яких надзвичайних ситуацій. У столиці може трапитись будь-яка надзвичайна ситуація, і завдання рятувальних служб міста – оперативно реагувати. Сьогодні ми відпрацювали ліквідацію ймовірного підтоплення внаслідок паводку. Такі навчання кожного року дають змогу лише підвищувати рівень взаємодії між рятувальними та комунальними службами міста і завжди бути напоготові», – зазначив начальник Управління з питань цивільного захисту КМДА Роман Ткачук.

Командно-штабні навчання, під час яких відпрацьовано дії щодо пропуску льодоходу, повені та паводків

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]