Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У німецькому місті Лейпцигу відкрили фотовиставку «Київ – незламне серце Європи» 

11 травня 2023 року, 17:42

Лейпциг став п’ятим німецьким містом, де відкрилася виставка «Київ – незламне серце Європи», яку підготував Департамент суспільних комунікацій КМДА. На фотографіях зображено життя мешканців столиці та приміських містечок в умовах російської агресії. Основна увага приділяється не руйнуванням Києва та області, а продовженню життя в цих регіонах, попри руйнування.

Як повідомляє Департамент, експозиція розміщена у Stadtbüro (відкритий громадський простір) міста. Виставка організована за сприяння муніципалітету Лейпцига та Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ).

«Сьогодні дуже важливо вести боротьбу з агресором і на інформаційному фронті, демонструвати правду про злочини проти людяності, які коїть росія на території України. Наша мета – показати за допомогою цієї виставки Київ як уособлення головного форпосту боротьби за незалежність у війні з рф. Показати, що війна просто зараз триває в самому серці Європи, тому маємо разом докладати зусиль для нашої спільної перемоги», – наголосив директор Департаменту суспільних комунікацій КМДА Роман Лелюк.

Виставку вже побачили у багатьох країнах Європи та світу, зокрема у Чехії, Словенії, Мексиці, Німеччині, Польщі, Канаді й Угорщині. В Україна вона була розміщена на залізничних вокзалах Києва та Львова. Також в травні експозицію презентують у столиці Франції.

У виставці використано роботи Дениса Копилова, Олексія Самсонова, Миколи Тимченка, Миколи Синельникова, Бориса Корпусенка, Павла Петрова, Андрія Скакодуба та пресслужби ДСНС.

Фотовиставка «Київ – незламне серце Європи» у Лейпцигу

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]