Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У столиці призупинено освітній процес у навчальних закладах усіх типів та форм власності – Микола Поворозник

11 березня 2020 року, 17:48

У столиці призупинено освітній процес у навчальних закладах усіх типів та форм власності. Таке рішення було прийнято під час засідання Постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник під час прес-брифінгу щодо введення у Києві протиепідемічних заходів та обмежень для запобігання розповсюдження коронавірусу.

«Мова йде про призупинення освітнього процесу у закладах середньої, дошкільної, позашкільної, професійної (професійно-технічної) освіти усіх типів та форм власності та у вищих навчальних закладах», – підкреслив Микола Поворозник.

За його словами, навчальні заклади мають організувати дистанційне навчання.

«Аби не зірвати терміни здачі пробного зовнішнього незалежного оцінювання, необхідно внести корективи до навчальних планів освітніх програм навчальних закладів. Це ж стосується і спеціалізованих навчальних закладів, де були заплановані спортивні та мистецькі заходи, та вищих навчальних закладів», – підкреслив Микола Поворозник.

Він зауважив, що такі заходи покликані не допустити появи та поширення коронавірусної інфекції (COVID-19) у Києві.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]