Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У столиці створять багатопрофільний реабілітаційний центр для військових

03 березня 2023 року, 15:17

У столиці створять багатопрофільний реабілітаційний центр для військових. Про це написав на своїй сторінці у Facebook перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

«Поряд зі мною Адам Бадір – один із провідних реабілітологів ізраїльської клініки «Assuta». Його проєкти центрів реабілітації вже втілені в Ізраїлі, ОАЕ, Казахстані та інших країнах. Він приїхав до Києва, аби надати рекомендації у створенні багатопрофільного реабілітаційного центру для поранених військових. Його поради стосуватимуться не тільки безпосередньої роботи з пацієнтами, а й облаштування простору закладу таким чином, щоб реабілітація проходила у максимально комфортних і головне – дієвих умовах. Ідеться про відповідне облаштування палат та кабінетів, де проходитиме процес реабілітації», – зазначив Микола Поворозник.

За його словами, вже сьогодні Адам Бадір відвідає один зі столичних медзакладів, щоб найближчим часом розпочати роботу над проектом із залученням медичних інженерів та проектантів.

«Проект буде максимально економічним та адаптованим до міжнародних стандартів реабілітації. Втіливши цей проект у життя, ми зможемо оптимізувати процес реабілітації пацієнтів після різного роду травм», – підкреслив Микола Поворозник.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]