Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: До Асоціації міст України вступили ще 7 членів. Тепер до АМУ входить 1009 громад

03 березня 2023 року, 15:37

До Асоціації міст України вступили ще 7 членів. Тепер до АМУ входить 1009 громад. Про це мер Києва, голова Асоціації міст України Віталій Кличко зазначив після засідання Правління Асоціації міст України, що відбулося в Києві.

«Сьогодні наше Правління схвалило рішення про включення ще семи нових членів до Асоціації міст України. З їх прийняттям вже 1009 громад спільно працюватимуть в рамках Асоціації. Це свідчить про консолідацію місцевого самоврядування», – зазначив Віталій Кличко.

За словами голови АМУ, протягом року від початку повномасштабного вторгнення рф в Україну Асоціація продовжує об’єднувати зусилля місцевого самоврядування України, забезпечувати комунікацію громад із органами центральної влади та здійснює велику роботу із забезпечення мешканців громад гуманітарною допомогою, координує співпрацю міст та селищ із міжнародними партнерами для відбудови України вже сьогодні та майбутнього відновлення всіх українських територій.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]