Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У зв’язку із підготовкою та проведенням спортивного заходу «Shell V-Power» вулиці Григорія Сковороди та Іллінську перекриють із 14 до 17 червня

08 червня 2018 року, 16:37

На території Контрактової площі та прилеглої до неї вулиці Петра Сагайдачного у Подільському районі 16 червня відбудеться культурно-спортивний захід у форматі open-air «Shell V-Power». Захід підтримано розпорядженням КМДА № 982.

У зв’язку з підготовкою та проведенням вказаного заходу вулиці Григорія Сковороди та Іллінську при в’їзді на Контрактову площу буде перекрито із 00:00 14 червня до 00:00 17 червня.

У рамках заходу відбудеться показовий виступ професійних автомобільних дрифтерів на спорткарі, та представника команди Ferrari Формули-1, шоу зі спортивних дисциплін: пауерліфтинг, велобайки, воркаут, арм-реслінг та інші. Для малечі працюватиме дитяча зона з активностями. Увечері відвідувачів чекатиме виступ артистів із танцювальними номерами та номерами оригінального жанру, концертна програма.

Ініціатором проведення заходу виступило ТОВ «ЛІНІЯ 12/ЕТС».

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]