Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Увечері 5 жовтня обмежать рух Хрещатиком до Європейської площі  під час відкриття фестивалю театрів ляльок

03 жовтня 2019 року, 10:29

5 жовтня із 19:00 до 20:00 на Хрещатику обмежать рух під час відкриття Київського міжнародного фестивалю театрів ляльок «pUp.pet».

Як ідеться у розпорядженні КМДА № 1722, рух усіх транспортних засобів обмежать на ділянці від Європейської площі до перетину вулиць Хрещатик і Михайлівської.

Відкриватиме марафон святкова хода, що відбудеться за маршрутом: вул. Хрещатик, 4 – Майдан Незалежності – вул. Хрещатик, 36.

Із 20:00 до 22:00 триватиме вулична вистава-феєрія на вул. Хрещатик, 36.

Нагадаємо, що IIІ Київський міжнародний фестиваль театрів ляльок «pUp.pet» триватиме у столиці із 5 до 9 жовтня та збере учасників із 18 країн світу. Зі своїми найкращими виставами до Києва приїдуть театральні колективи Білорусі, Бельгії, Грузії, Ірану, Іспанії, Італії, Китаю, Колумбії, Литви, Німеччини, Польщі, Сербії, Угорщини, України, Франції, Хорватії, Швеції та Японії.

Кияни та гості столиці зможуть переглянути більше 20 вистав, що відбуватимуться на сценах чотирьох театрів.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]