Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Увечері 8 вересня перекриють рух під час святкової ходи фестивалю театрів ляльок від Майдану Незалежності до Поштової площі

05 вересня 2018 року, 18:18

8 вересня із 19:00 до 20:00 із нагоди відкриття Київського міжнародного фестивалю театрів ляльок «pUp.pet» у центрі столиці відбудеться святкова хода. У зв’язку із цим розпорядженням КМДА передбачено обмеження руху транспортних засобів у цей час за маршрутом події.

Зокрема, театралізована урочиста хода триватиме: вулиця Хрещатик, 38 – Майдан Незалежності – Європейська площа – Володимирський узвіз – Поштова площа.

Крім того, Департаменту транспортної інфраструктури доручено у встановленому порядку внести зміни в роботу маршрутів наземного пасажирського транспорту, шлях слідування яких проходить цими вулицями.

Нагадаємо, що активними учасниками святкової ходи стануть ляльки та улюблені герої з дитячих та дорослих п’єс на чолі із 6-метровоою лялькою Буратіно – символом фестивалю.

Завершиться цей театралізований парад на Поштовій площі, де розпорядженням також передбачено презентацію із 20:00 до 22:00 вуличної вистави-феєрії. Цей вуличний перформанс стане своєрідним відкриттям фестивалю «Puppets up to Cosmos».

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]