Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

В Голосієвському районі розпочався районний етап змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» із баскетболу серед юнаків (+фото)

10 лютого 2024 року, 14:03

В Голосієвському районі розпочався районний етап змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» із баскетболу серед юнаків. Про це повідомила заступниця голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень Олена Говорова.

9 лютого за перемогу змагалися Гімназія 87 Київ, Школа І-ІІІ ступенів 286 Голосіївського району міста Києва, Медична гімназія 33 міста Києва, European collegium Private school, Гімназія 59 імені О. М. Бойченка міста Києва, Школа 108 міста Києва.

Усі команди показали високий рівень майстерності, проте до наступних фінальних зустрічей пройшли 2 команди:
• «Європейський колегіум»
• 108 школа.

11 лютого відбудуться фінали команд юнаків, ігри команд дівчат, після яких відбудеться нагородження.

Нагадаємо, що проєкт «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» – це перший грандіозний спортивний проєкт для школярів, на меті якого залучити молодь до шкільного спорту і навчити дітей бути командою. Загалом проєкт охоплює понад 20 областей України і спрямований на розвиток фізичної культури і спорту України. У Києві до участі у проєкті зареєструвалися 907 шкільних команд: 167 – з баскетболу, 320 – волейболу, 205 – футзалу, 35 – черліденгу та 180 – зі спортивного орієнтування.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]