Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

В Оболонському районі запрацює багатофункціональний Центр комплексної реабілітації для дітей та молоді з інвалідністю

07 жовтня 2021 року, 16:25

На базі існуючого Центру соціально-психологічної реабілітації для дітей та молоді з функціональними обмеженнями в Оболонському районі, загальною площею 278 кв. м, що наразі розташований на вулиці Йорданській, 7-Г, запрацює більш розширений багатофункціональний Центр комплексної реабілітації для дітей та молоді з інвалідністю Оболонського району.

Центр розташують за новою адресою: вулиця Вишгородська, 54, загальна площа якого складатиме 713,4 кв. м.

Таке рішення підтримали депутати на пленарному засіданні Київської міської ради.

За словами голови Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації Кирила Фесика, рішення передбачає зміну найменування центру, а також затвердження нового положення задля впровадження кращого досвіду у сфері надання послуг з комплексної реабілітації та абілітації, розширення спектру наданих соціальних послуг особам з інвалідністю.

«Необхідно створити багатофункціональну установу та розширити спектр послуг з метою забезпечення комплексної реабілітації для більшої кількості дітей та молоді з інвалідністю. Важливо покращувати якість соціальних послуг та створювати центри для реабілітації, які будуть пристосовані для комфортного перебування осіб з інвалідністю. Рішенням передбачається надання допомоги не лише місцевим жителям Оболонського району, але й прилеглих територій», – зазначив Кирило Фесик. 

Голова Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації додав, що у центрі надають соціально-педагогічні, психологічні та консультативні послуги дітям та молоді з інвалідністю та членам їх сімей, сприяють розвитку творчості дітей та молоді та організовують їх дозвілля.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]