Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Валентин Мондриївський: У Дніпровському районі створять дві спеціальні школи

23 вересня 2021 року, 13:21

У Дніпровському районі дві спеціальні школи-інтернати перетворять на спеціальні школи. Таке рішення прийняли сьогодні на сесії Київради.

За словами заступника голови КМДА Валентина Мондриївського, перейменування спеціальних шкіл-інтернатів відбувається відповідно до вимог Закону України «Про повну загальну середню освіту». В обох закладах продовжать навчання діти з інвалідністю, де для них створені найкомфортніші умови.

«У спеціальній школі № 18 наразі навчаються 234 учня з порушеннями слуху, а у спеціальній школі № 26 – 267 дітей із порушенням інтелектуального розвитку. Надалі спеціальна школа № 18 навчатиме учнів за рівнем початкової, базової та профільної середньої освіти, а спеціальна школа № 26 – учнів 1-9 класів», – розповів Валентин Мондриївський.

Він додав, що головна мета змін – забезпечення в Києві права на освіту дітей із інвалідністю в загальноосвітньому просторі та створення для них оптимальних умов.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]