Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: Київрада має розглянути питання відведення землі для аеропорту «Київ» ім. І. Сікорського, щоб розпочати його реконструкцію і розширення

08 липня 2021 року, 11:05

Мер Києва Віталій Кличко закликав депутатів Київради у порядку невідкладності розглянути питання відведення землі для аеропорту «Київ» ім. І. Сікорського. Про це він заявив на початку засідання Київради.

«Сьогодні у порядку невідкладності потрібно розглянути питання щодо відведення землі для аеропорту «Київ» імені Сікорського, аби розпочати його реконструкцію і розширення», – сказав Віталій Кличко.

Разом із тим, мер Києва зауважив, що сьогодні у порядку денному немає питання про нові правила розміщення малих архітектурних форм (МАФів).

«Питання чутливе і резонансне, і воно буде винесене на розгляд депутатів тільки з дотриманням існуючої процедури. Щоб ми ухвалили виважене рішення в інтересах міста і громади», – наголосив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]