Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Валентин Осипов: «Упродовж травня в рамках проєкту «Безпечна школа» проведено роботи з підвищення безпеки дорожнього руху біля 27 закладів освіти»

09 червня 2020 року, 10:07

У рамках підготовки до нового навчального року 2020-2021 комунальні підприємства дорожньо-транспортної галузі столиці реалізують проєкт «Безпечна дорога до школи», який має на меті покращення інфраструктури та стану безпеки дорожнього руху біля навчальних закладів Києва. Про це повідомив директор Департаменту транспортної інфраструктури КМДА Валентин Осипов.

«Роботи мають комплексний характер: від відновлення покриття тротуарів і нанесення дорожньої розмітки до влаштування пристроїв примусового зниження швидкості та тактильної плитки для безпечного пересування дітей із вадами зору», – зазначив Валентин Осипов.

За його словами, упродовж травня вже виконано роботи з влаштування острівців безпеки біля спеціалізованої школи № 181 та середньої загальноосвітньої школи № 146, встановлення пристроїв примусового зниження швидкості біля дошкільних навчальних закладів №№ 143, 197, 257, 277, 348, 725, навчального закладу «Берегиня», спеціалізованої школи № 139, Центру дітей та юнацтва Оболонського району.

«Також проведені роботи з пониження бордюрного каменю та влаштування тактильної плитки на 24 пішохідних переходах біля загальноосвітніх шкіл та інші роботи, спрямовані на підвищення безпеки дорожнього руху біля навчальних закладів», – зазначив Валентин Осипов.

Безпечна школа

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]