Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Відтепер у Києва є правове підґрунтя для швидкого та якісного впровадження невідкладних міських проектів – Ілля Сагайдак

08 серпня 2016 року, 16:37

Відтепер у Києва є правове підґрунтя для швидкого та якісного впровадження невідкладних проектів міського значення – повідомив заступник голови КМДА Ілля Сагайдак під час підписання Меморандуму про співпрацю між Головним територіальним управлінням юстиції у місті Києві та Департаментом транспортної інфраструктури КМДА.

Меморандум укладено з метою об’єднання зусиль щодо реалізації державної правової політики, узагальнення роботи з питань систематизації законодавства та покращення стану правової роботи у Департаменті транспортної інфраструктури.

«Підписання сьогоднішнього Меморандуму буде гарним прикладом для інших, який покаже, що ми прагнемо співпрацювати, хочемо, щоб наші відносини вийшли на новий рівень і щоб від цього виграла наша громада, яка відчує дуже швидке втілення наших спільних рішень. Наразі ми маємо повну взаємодію між міською адміністрацією і управлінням юстиції», – зазначив Ілля Сагайдак.

Директор Департаменту транспортної інфраструктури Сергій Майзель наголосив, що співпраця з управлінням юстиції вкрай важлива в теперішніх умовах ведення господарської діяльності, особливо для комунальних підприємств.

«Маю надію на те, що після підписання Меморандуму у всіх процесах все буде прозоро, і кияни дійсно отримають якісні послуги», – наголосив він.

Цілі та механізми Меморандуму передбачають надання Головним територіальним управлінням юстиції у місті Києві методичної допомоги державним службовцям Департаменту транспортної інфраструктури КМДА у визначених сферах діяльності, організацію роботи з питань систематизації, приведення у відповідність нормативно-правових актів Департаменту, надання практичної та методичної допомоги з цих питань, напрацювання шляхів щодо недопущення порушень та недоліків у правовій роботі, а також покращення взаємодії між управлінням юстиції та Департаментом транспортної інфраструктури з питань, віднесених до компетенції сторін.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]