Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Держпродспоживслужба міста перевірила 37 ринків столиці щодо їх відповідності нормам і вимогам. Сьогодні в столиці відкрилися три ринки»

05 травня 2020 року, 12:11

Держпродспоживслужба міста перевірила 37 продовольчих ринків столиці щодо їх відповідності нормам і вимогам роботи в нинішній епідеміологічній ситуації. Сьогодні в Києві відкрилися перші три з них. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції.

«Як ви знаєте, уряд дозволив працювати продовольчим ринкам. Але прописав вимоги і регламенти їх роботи. Держпродспоживслужба міста перевірила 37 ринків столиці щодо їх відповідності нормам і вимогам. У минулі кілька днів жоден з ринків не був готовий відкритися», – повідомив Віталій Кличко.

Він зазначив, що ринки активно готувалися, облаштовували необхідні умови для роботи в нинішній епідеміологічній ситуації. І будуть поступово відкриватися.

«Сьогодні в столиці вже відкрилися три ринки: «Деміївський» – у Голосіївському районі, «Маяк» – у Деснянському і «Базар на Лісовій». Завтра мають відкритися «Володимирський» та «Печерський» ринки. Я закликаю всіх киян дотримуватися правил безпеки. І на ринках, зокрема. Дистанція, маска, рукавички, дезінфектори», – наголосив Віталій Кличко.

Він також зазначив, що комісія з надзвичайних ситуацій міста ухвалила рішення і дозволила столичним кав’ярням працювати на виніс.

«Це і підтримка для бізнесу, і справедливе рішення! Бо ресторани і кафе працювали на виніс під час обмежень», – сказав Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]