Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Єдиний координаційний центр допомоги малозахищеним киянам передав у райони 36 200 наборів першої необхідності»

05 травня 2020 року, 12:15

Місто, наскільки може, допомагає малозахищеним верствам населення. Єдиний координаційний центр для допомоги малозахищеним верствам населення, який створила столична влада, сформував та передав у райони 36 200 наборів першої необхідності. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції.

«Хочу зазначити, що місто, наскільки може, допомагає малому і середньому бізнесу – ухваливши низку пільг на час обмежень, медикам – виділивши кошти з бюджету на доплати, малозахищеним киянам – матеріальною допомогою. Уже півтора місяці в Києві працює Єдиний координаційний центр для допомоги малозахищеним верствам населення. Фахівці центру зібрали та передали в райони міста 36 200 наборів першої необхідності. Із них вже понад 34 тисячі соціальні працівники та волонтери доставили людям, які опинилися в складних життєвих обставинах», – сказав Віталій Кличко.

Він також подякував соціально-відповідальному бізнесу, благодійним фондам та організаціям, що долучилися до такої допомоги. 

«У критичних ситуаціях місто завжди сильне саме своїми людьми. Їх вчинками і злагодженими діями», – наголосив Віталій Кличко.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]