Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: До Дня Незалежності України столиця виплатить 130 мільйонів гривень одноразової матеріальної допомоги соціально-незахищеним киянам

21 серпня 2023 року, 13:47

До Дня Незалежності України столиця виплатить за програмою «Турбота. Назустріч киянам» загалом 130 мільйонів гривень одноразової матеріальної допомоги соціально-незахищеним киянам. У тому числі – внутрішнім переселенцям, які сьогодні проживають у столиці. Про це мер Києва Віталій Кличко повідомив у своєму Telegram-каналі.

«Київ піклується про соціально-вразливі і незахищені категорії мешканців міста. До Дня Незалежності України столиця виплатить за програмою “Турбота. Назустріч киянам” загалом 130 мільйонів гривень одноразової матеріальної допомоги соціально-незахищеним киянам. У тому числі – внутрішнім переселенцям, які сьогодні проживають у столиці. Всього допомогу отримають 280 тисяч мешканців нашого міста. Розмір виплат становить від 400 до 950 гривень», – написав Віталій Кличко.

Зокрема, матеріальну допомогу отримають люди з інвалідністю I, II та III груп; особи, які одержують допомогу на дітей з тяжкими захворюваннями; діти-сироти; Праведники Бабиного Яру; репресовані особи, яких у подальшому реабілітували; учасники народного ополчення, які брали участь в обороні Києва з липня по вересень 1941 року; батьки та матері загиблих в мирний час військовослужбовців строкової служби; непрацюючі пенсіонери, розмір пенсій яких не перевищує розміру 2,5 прожиткових мінімуми для осіб, що втратили працездатність.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]