Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Комунальне підприємство «Київкомунсервіс» придбало ще 1000 нових контейнерів для роздільного збору відходів»

05 червня 2020 року, 12:34

Комунальне підприємство «Київкомунсервіс» придбало ще 1000 нових контейнерів для роздільного збору відходів. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції, відповідаючи на запитання, отримані від ЗМІ.

«Київ сьогодні продукує дуже багато побутового та будівельного сміття. Щодня з міста вивозять для захоронення та утилізації понад 3,5 тисячі тон твердих побутових відходів. У столиці сьогодні розташовано понад 12 тисяч сміттєвих баків. Та вже майже 3,5 тисячі баків для роздільного збору сміття. Днями комунальне підприємство «Київкомунсервіс» придбало ще 1000 нових контейнерів для роздільного збору відходів», – повідомив Віталій Кличко. 

За його словами, це комплекти різнокольорових контейнерів для окремого збору пластикових пляшок та скла. І такі баки будуть встановлені в кожному районі столиці. 

«Я  вдячний свідомим киянам, що сортують побутове сміття. І користуються спеціальними контейнерами для його роздільного збору», – зазначив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]