Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: Дорожньо-будівельні роботи у столиці тривають у режимі 24/7 (+відео)

11 серпня 2021 року, 14:37

Роботи на об’єктах дорожньої інфраструктури столиці тривають цілодобово. Про це мер Києва Віталій Кличко написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook. Він також розповів, які вулиці в місті відремонтують найближчим часом та де наразі відбуваються активні роботи.

«Дорожньо-будівельні роботи у столиці тривають у режимі 24/7. Зокрема, дорожники працюють  на Великій Кільцевій дорозі – ділянці від проспекту Маршала Рокоссовського до вулиці Богатирської, з будівництвом транспортної розв’язки. Продовжуються масштабні роботи на вулиці Чорнобильській, на завершальному етапі реконструкція Пейзажної алеї. Розпочали і капітальний ремонт проспекту Героїв Сталінграда. До кінця серпня завершимо оновлення вулиці Борщагівської, проспекту Степана Бандери, Індустріального шляхопроводу», – написав Віталій Кличко.

Він також оприлюднив відео про те, як завершують ремонт вулиці Милославської на Троєщині. Там уже поклали третій – фінальний – шар асфальту.

«Будували цю дорогу майже 40 років тому і жодного разу після цього не ремонтували. Окрім повного оновлення проїжджої частини, на Милославській модернізували систему вуличного освітлення: змонтували 45 опор й встановили енергоощадні LED-ліхтарі. Нині на завершальному етапі ремонт тротуарів і облаштування велодоріжок», – зазначив Віталій Кличко.

 Він також повідомив, що у місті тривають ремонти 10 штучних споруд: Новокостянтинівського шляхопроводу, двох шляхопроводів на вулиці Льва Толстого, мосту через річку Либідь на Видубичах, шляхопроводу на вулиці Лифаря над трамвайними коліями, шляхопроводу на перетині Кільцевої дороги і проспекту Леся Курбаса.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]