Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Із 16 до 20 квітня буде посилений контроль на в'їздах до Києва»

14 квітня 2020 року, 12:47

Із 16 до 20 квітня запровадять посилений контроль на постах, виставлених на в’їздах до Києва. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції.

«Хочу зазначити, що з четверга, 16 квітня, до наступного понеділка ми посилюємо контроль на постах, виставлених на в’їздах до Києва. Зокрема, вводиться обов’язкова термометрія для пасажирів транспорту, що прямує в столицю. Це стосується автобусів, вантажно-пасажирського та легкового транспорту, що перевозить більше трьох пасажирів (включно з водієм)», – сказав Віталій Кличко.

Також він наголосив, що в поминальні дні всі кладовища міста, за рішенням комісії з надзвичайних ситуацій, будуть закриті.

«Поминання перенесене на 6 червня. Нагадаю, з пропозицією перенести поминальні дні виступили і представники конфесій, з якими я неодноразово зустрічався», – зазначив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]